EAJS is jarig!

Om de tweede verjaardag van EAJS te vieren, organiseren we een Shabbat-avond om elkaar beter te leren kennen en wat bij te praten, samen te eten en ideeën uit te wisselen. We zijn benieuwd naar jullie mening rond de activiteiten die we totnogtoe georganiseerd hebben, en naar jullie visie over hoe EAJS naar de toekomst toe zich zou moeten profileren als organisatie.

Hebben jullie het gevoel dat racisme aan een opmars bezig is? Of is het net omgekeerd? Ben je zelf al het slachtoffer van racisme geweest in België, of ben je hiervan getuige geweest? We stellen een informele discussie voor rond racisme in België (antisemitisme of eender welke andere vorm van racisme), en we zijn zeer geïnteresseerd in jullie eigen persoonlijke ervaringen.

Iedereen is welkom! Stuur deze uitnodiging gerust door aan vrienden of kennissen!

Datum: vrijdag 23 september 2016. Voor meer informatie stuur ons een e-mail. Of kijk op onze Facebook-pagina.